Anders Topp Jensen
55 år, Nyborg
Jeg kom ind fra gaden og bad om lidt mad til en enkelt person. Blev vist ovenpå hvor der var 7-8 andre borde der var besat. Stedet virker nyt og holdt i meget stilrene og moderne nuancer. Jeg bestilte en Whiskey Steak med bådekartofler, salat og whiskeysauce sammen med et glas rødvin. Meget sød og venlig servetrice som spurgte hvordan bøffen skulle steges. På trods af at jeg bad om medium stegt blev den gennemstegt, men ikke ødelagt, så jeg valgte at spise den. Bådekartofler er frosne fra Flensted eller lignende som bare skal en tur i ovnen. Rigeligt med sauce og den mindste salatskål jeg nogensinde har fået. På størrelse med dem man får sauce i på Jensens bøfhus.
Men overordnet set en billig middag (119.-) for bøffen og 49.- for et glas rødvin med et glas isvand.
Jeg kunne godt finde på at komme igen, men ville faktisk gerne give lidt mere for maden og så få hjemmelavet bådekartofler og en hjemmelavet sauce.