Brian Larsen
Menuen bestod af forret og hovedret.
Valget faldt på to mexikanske retter:
Forret: "Nacchos med salsa"
- en skål midt på tallerknen med noget salsa og på kanten af tallerknen lagt i ring nogle "få" Nacchos chips, ost var der meget begrænset af - og ingen smag!
Hovedret: "Tre hvedetortillaer med henholdsvis kylling, oksekød og skært kalvekød"
- Også her var problemmet at det var en mexikansk ret men uden "meksikansk indhold". Der var ingen smag i det mad. ´
De kyllingestykker som var i den ene af de tre hvedetortillaer, var helt neutrale både i udseende og smag, altså på ingen måde vendt i nogen form for "tex-mix" eller andet krydderi. Oksekødet som skulle være vendt i noget "con carne" og det skærte kalvekød i noget salsa, lå mere at bedømme (smagte) som det var vendt i noget tomat sovs.
Vi ville gerne tale med køkkenchefen, det kunne også lade sig gøre, men efter 5 min., fik vi at vide at [..] ikke var i restauranten - men i sit sommerhus.
Oplevelsen af serveringen (personalet) og maden, lader blot et "billede" stå om, hvordan køkkenet ser ud - der var vi ikke ude, men en ting er helt sikker - vi kommer der ikke mere, og jeg kan på ingen måde anbefale andre det!
God sommer