Carsten L.
De har kun buffetten, og det kan være OK.
Til forret tog jeg rejer, valgte de store med skal og et stykke torsk stegt med sesam.
Da jeg tog den første reje opdagede jeg at skallen var klistret. Lugtede til den, og det var en meget dårlig oplevelse - den var lige før rigtig fordærvet.
Jeg satte tallerkenen op og tog en ny.
Tog 2 x fisk. Rødfisk og torsk. Efter første oplevelse lugtede jeg til dem, men der var ingen dårlig lugt. De var til gengæld kolde og overtilberedte, tørre og meget triste. Ingen smag.
Det samme gjalt salatgrøntsagerne. De var fra dåse og frost, pånær en iceberg der åbenlyst var fristsnittet. Kødet var meget gennemstegt og var udelukkende meget små kyllingeunderlår, tørre stykker kyllingebryst og nogle kyllingesticks. Frikadellerne var overstegte eller havde stået fremme for længe og var meget tørre. Fiskefrikadellen spiste jeg ikke den var sejg og lugtede underligt.
Jeg tog et glas hvidvin til fisken. Men drak det ikke. Der var ikke noget galt, men det smagte syrligt uden andre smagsindtryk. Tog i stedet en fadøl af classic type, den var rigtig god og helt klart det bedste ved måltidet. Prøvede at runde af med kaffe. Der sprøjtede noget lynhurtigt ud af pulvermaskinen, smagte og selv om jeg af og til smager pulverkaffe der er OK så var dette tyndt og ikke drikkeligt.
Et er ad libitum på alkohol og mad til under kr. 200,-. Men når en fadøl er den positive oplevelse, så er der noget galt.