Frank Egon Offenberg
Igen igen fik vi en oplevelse af højeste karat. Kokken formår at trylle de lækreste retter frem, og det til en meget overkommenlig pris. Og aldrig er vi blevet skuffet over servicen og maden. Atmosfæren er afslappet og meget hyggelig. Deres vinkort har et udvalg som kan tilfredsstille alle. Især den Australske Woodhouse kan jeg varmt anbefale. Ud over a la carte har de en månedsmenu. Den er hver gang en oplevelse. Jeg valgte nu en forret fra kortet og hovedretten fra måneds menuen. Forretten vagte min nysgerrighed. Indbagt svampesuppe med krebsehaler. Det var en oplevelse af de store. Fantastisk sammensat i smag og en oplevelse på tungen. Man tager sig selv i at sidder og stirre frem for sig. Smagsløgene bliver forført og man bliver stille. Hovedretten var kalvemørbrad med røsti kartoffel, rodfrugter og svampesauce. Igen stirrer man blindt frem for sig. Man smiler. Nydelsen er total. Især når man har valgt en Amarone til dette orgie af smags indtryk. Men kort fortalt, ligger der en perle af et spisested i Værløse.