Helle Sørensen
Vi opdagede Ciao-Ciao ved en tilfædighed og da det spisested vi plejede at bruge samtidig var blevet noget møg, så prøvede vi det en sommeraften. Den ene aftens mad og betjening gjorde at vi vender tilbage med jævne mellemrum, for bedre mad og betjening skal man lede længe efter. Mine tænder løber i vand bare ved tanken nu hvor jeg skriver anmeldelsen.
Fredag d. 15 juli skulle ferie fejres og hvor gør man det bedre end på Bøfgården? Vi valgte samme forret, Gravad laks som vi har valgt mange gange før. Og vi ventede og vi ventede, nu kommer det lige straks, og vi ventede. Så kom vores forret endelig. Det lignede ikke det vi plejede at spise, og én bid, det var ikke gravad men røget camoufleret med tørrede dild. Da vi påtalte det fik vi at vide at de var løbet tør for gravad laks. Det røg retur, de ville forære os det vi sagde nej tak. Tjenerne blev ved med efterfølgende at komme rendende og sige at vi kunne få en kop gratis kaffe bagefter, hvilket vi sagde nej til. Som hovedret havde jeg bestilt en peberbøf jeg kan ikke huske hvad Lars bestilte men de skulle begge være røde. De var kedelige og gennemstegte, men pebersaucen var god. Vi burde have sendt dem retur men på det tidspunkt var vi sultne og skulle bare hjem igen. Efterfølgende sendte vi et brev til Bøfgården om vores oplevelse den aften, men de har ikke villet svare os. Til gengæld kommer vi der ikke mere.