Janni Pedersen
Har været til kornfirmation idag og kan fortælle følgende: For 10.000 kr får man:
- Velkomstdrink.
- Tarteletter til 22 mand.
- Kold kogt oksestegfyld med sener med et glas rødvin til. 2 glasrødvin blev tilbudt ½ time efter vi var færdige med at spise. Vinen blev båret ned efter opfyldning 1. gang så der var ikke mulighed for at hjælpe sig selv. Kold smagsløs sauce Kødstykkerne varierede så meget i str. at min bordherre havde halvt så meget kød som jeg havde.
- En dessert 45 minutter efter hovedretten blev båret ud. Igen i assorterede str. nogle små andre kæmpe stykker (is).
- Kaffe med minimælk da fløden var sur (og nær endte på min kjole.) Brændte kransekagestykkker der kunne knække tænder af stål og som smagte af at være brændt.
Dertil kan nævnes at serveringen glimrede med sit fravær, en fuglsang blackbird på flaske blev kategoriseret som guldøl og kostede 46 kr (og dette var ikke meddelt kunden) og var derudover 2 mdr for gammel. Der blev fjernet 6 øl fra bordet alle sammen for gamle. 25 kr for en 25cl sodavand og så er disse stuetemperatur. Så nej jeg kan ikke anbefale restaurant Dannevang.
Vi ankom kl. 12 og kaffen blev serveret kl 16.00 lige efter desserten var spist (det siger noget om tiden der gik i forhold til serveringen).
På den positive side: Bygningerne var smukke og tarteletterne smagte godt.