Jens Hansen

#1
Jens Hansen
1 bedømmelse
04.03.2013

Vi spiste på restaurant Perlen d. 2. marts 2013 kl. ca. 14. Udenfor stod et skilt med påskriften "Stegt flæsk og persillesovs" og hvem kan gå forbi denne klassiker.

Vi kom ind i en næsten tom restaurant, fik bestilt, og maden kom rimelig hurtigt. Skuffelsen var dog stor da vi fik vores tallerken: 4 kæmpe skrællekartofler, præcis 3½ små stykker flæsk og en mikroskål med ca. ½ skefuld sovs. Det hele drysset med få gran persille. For at fylde den store tallerken ud havde man valgt et udbredt salatblad og to skiver appelsin + en glasskål med rødbeder i tern????????

Det hele var tilbudt som dagens ret til 138 kr. ???????

Det kunne da spises, men når der står stegt flæsk med persillesovs, forventer jeg flæsket og persillen som hovedtema, og ikke som tilbehør til store tørre skrællekartofler. ØV