Karina Duus
Byens bedste spisested, ingen tvivl om det!!
Maden er sublim lækker og betjeningen helt i top, jeg synes det er vildt at det kan lade sig gøre at lave SÅ skøn mad til de billige penge! Alle opfordres derfor til at HUSKE (de mere sydlandske manerer) at give nogle drikkepenge for det kan ikke være meget restauranten tjener på maden:-)
Sender hermed mine varmeste anbefalinger! Har netop fejret 1 års bryllupsdag med manden på no 4, og det var en fantastisk gourmet oplevelse! Bestilte bord via deres hjemmeside, 3 retter for 110 kr (megabilligt!) og tilvalgte kalvemørbrad til hovedret for 50 kr ekstra pr.person. Fik chorizo på salatbund til forret, det smagte skønt! Hovedretten var glasseret kalvemørbrad med ovnbagt portobellosvamp med små cherrytomater og krydderier og kartoffelbåde til, det smagte himmelsk! Kokken kom ind med "bøffen" direkte fra den varme pande og serverer "glassen" (sovsen på jysk!) tilpasset de øvrige lækkerier på tallerkenen. Desserten bestod af henholdsvis ostetallerken til manden med en brændt figen i karamel og 3 forskellige lækre oste samt brød til! Jeg fik isdessert med karamelliserede stykker (peaunuts?) endnu en skøn madoplevelse! Jeg synes det er det bedste måltid jeg har fået længe og er fuldstændig uforstående over hvordan det kan lade sig gøre at lave så skøn mad til den billige pris! Det er jo gourmetmad der faktisk er billigere end det "bras" man kan få på mainstream steder som Jensens mm... Restaurant no 4 er fremover mit foretrukne spisested. :-)
P.s iøvrigt forstår jeg ikke, at de kunder, der vil være bekendt at få serveret så lækker mad til så få penge, vil være bekendt ikke at give drikkepenge? Mange andre steder vil man skulle betale det dobbelte for det halve, så det er sq da det mindste man kan gøre! Nogle danskere burde lære lidt fra sydens kultur.