Mads U.
Fascinerende elendigt.
Det var faktisk lidt af en bedrift. Intet i buffeten lykkedes; den normalt delikate kinesiske suppe var en koaguleret, smagsløs omgang tapetklister, al den fortilberedte kød, gryderetter, stegte ris og nudler var kremerede til ugenkendelighed og smagte afskyeligt og hengemt (sundhedsstyrelsen ville være interesseret).
Nå, i et forsøg på at redde affæren prøvede vi de lynstegte råvarer i div. saucer. Da buffet-"kokken" havde opvarmet wok'en (!) blev resultatet en skammelig grå, ubestemmelig masse af snask, der smagte ligeledes.
Sur sød saucen havde konsistens og smag som en ananas, der havde lidt en langsom død i en mudderpøl af discounteddike. I det mindste maskerede den smagen af de indbagte reje- og kyllingestykker, der smagte af gamle melboller.
Vi blev betjent af en sød servitrice, der ærlig talt havde fortjent bedre end at skulle stå til ansvar for køkkenets ugidelighed.
Og nåå ja, kokkene var gået hjem 1 time inden buffeten lukkede og personalet begyndte at tømme buffeten for at spise aftensmad (med kunder i butikken (!), men det fraholdte ikke køkkenet fra at kræve fuld pris for den her skandaløst skamløse præstation.
Da de påbegyndte støvsugningen (1 time før lukketid, stadig med masser af kunder i butikken (!)), så tømtes stedet for liv, hurtigere end rotter forlader en synkende skude.
Selv med en mave og nerver af stål, ville jeg nærme mig Ming Hao med visiret nede og skjoldet oppe. Wow!