Mai H.
Restaurenten ser super hyggelig og fin ud, ude fra.
Restaurenten åbner 16.30, og vi ankommer 17.03. Da vi går ind, står der en mand bag disken og kigger lidt underligt på os. Vi spørger derfor om de ikke har åbent, hvortil svaret er "Jo det har vi, hvis i lige venter 5 min kommer tjeneren". Han er åbenbart lige ude og hente lidt lækkert til sig selv. I stedet for at give os et bord, stikker han os bare menukortene. Vi snakker derfor om at gå, men da kommer tjeneren ind ad døren. Vi vælger at blive, da vi skal til foredrag og stand-up.
Vi bestiller både forret og hovedret, en øl og et glas rødvin. Drikkevarerene var rigtig gode, men det var også den eneste gode oplevelse.
Forretten var trist og smagsløs, salaten var brun og rejerne var fuldstændig smattede. Bøffen og sovsen var kold, ikke engang lun. "Friske årstidens grøntsager" - var der bestemt heller ikke noget af. Én champignon, én rosenkål, ét stykke broccoli der var fuldstændig udkogt, kartofler fra en pose, små gulerødder der var kogte og ikke tilberedt på nogen måde. En meget skuffende, smagsløs og dyr oplevelse. Jeg var ked af, at min kæreste og jeg havde brugt 750 kr på et ligegyldigt og kedeligt måltid, når vi får samme penge kunne have spist på støberiet i Holstebro.
Tjeneren var super flink, og gjorde sit job godt. Bare super ærgerligt, at køkkenet ikke kan gøre deres arbejde.