Niels Pedersen
Vi var 2 par, som valgte Mors Dags menuen med 3 retter. På skiltet udenfor restauranten annonceredes der med bl.a. mørbrad som hovedret. Da vi ville bestille, fik vi at vide, at mørbrad ikke var en mulighed til menuen. Vi valgte så i stedet Wienerschnitzel.
Forretten (rejecocktail) var helt i orden.
Hovedretten var derimod noget af det mest kedelige stykke gennembanket kød vi kunne mindes at have set, og havde absolut intet med wienerschnitzel at gøre. Garnituren var heller ikke noget at skrive hjem om (der manglede også capers). Af grøntsager var der kun ærter, og dertil nogle fedtede kartofler og en skysovs, som vistnok hovedsageligt bestod af smeltet smør.
Desserten (citronfromage) mindede mest om fløderand tilsat citronsaft, men var ellers smukt og tiltalende anrettet.
Vinen var det ikke lykkedes at ødelægge, den var god til prisen, og vi kunne få det isvand vi ville, uden ekstrabetaling.
Alt i alt er det ikke et sted vi kommer igen lige med det første.