Palle Petersen
Det var så sidste gang på saltlageret. Bestilte fra spisekortet, tigerrejer til forret og rødt oksekød til hovedret. Måske var det en forkert årstid for rejer, hvad ved jeg, de havde i hvertfald glemt dem, dog var der noget optøet slattent salat, overhældt med noget som lignede og smagte som thousand island dressing fra en flaske. Efterfølgende en meget lidt rød steak, faktisk tør og grå sammen med samme slags udvandede halvkolde grøntsager. (kaldet årstidens grøntsager) igen overhældt med den samme ubestemmelige dressing.
Skrev efterfølgende til "restauranten" og gjorde dem opmærksom på at de vist havde et lille problem med kvaliteten. Svaret var at alle kan jo have en dårlig dag. Ja, ok. vil dog anbefale at de ansætter en rigtig kok som selv kan lave mad og dertil tjenere som kender betydningen af ordene service og høflighed.
Havde valgt Stygge Krumpen til en god middag i restaurantafdelingen. To voksne og min datter på 16. Efter meget lang ventetid kom en tjener og modtog vores bestilling. Jeg er meget kritisk med mad og spurgte tjeneren om de enkelte retter. Maden var der for så vidt ikke noget galt med, da den endelig kom. Efter maden ville jeg betale, jeg spurgte tjeneren om det ikke var meningen at man skulle være mæt, hvortil hun svarede at så skal man altså også bestille dessert! Prisen, lidt over 1100.- kr. Så er det vist også betalt. Men hold da op for en restaurantchef, nedladende og arrogant. Har spist der for sidste gang.