Pernille Hørlyk Svendsen
Interiørmæssigt indeholder den forholdsvist rummelige café flere forskellige stilarter - minder lidt om en amerikansk diner med de røde lædersofaer, men beholder samtidigt sit eget unikke præg med friske blomster på bordet, en bardisk af farvet glas/glasmosaik og god musik med tilpas lydstyrke over højtalerne. Stilmæssigt kan det give lidt forvirring, men betjening er aldeles imødekommende og sød. Ejeren betjener også selv kunderne.
Menukort: Brunchtallerknen dækker både hjemmelavede blåbærpandekager, yoghurt m. hjemmelavet müsli, frisk frugt og grønt, røræg og bacon og brunchpølser.Ved siden serveres en bolle, som man kan smøre med enten brie eller skiveost - ikke brød af en særlig prale-værdig kvalitet, men der er dog næsten heller ikke plads til bollen ovenpå alt det andet.
Caféen har også et udvalg af burgere - serveres med lækre krydrede kartoffelbåde og chilimayo. Den ca. 200 g store bøf indeni burgerne er velstegt og -krydret. Et solidt måltid. Milkshakes også gode!
Gennemgående er maden fin - ikke gourmet, men fine måltider. Ift. københavnske cafépriser, er Café Moccadors prisniveau også helt overkommeligt.