Søren H.
Super godt koncept..
Uden at være den store gourmet - restaurant besøgende, har jeg lært en del hos NO 4.. bl.a. ser man ikke salt og peber på bordene.. der er tilsat den del i maden, der skal være.. er man salto/peberman, spørger man blot efter det.. meningen er jo bl.a. man liger smager først, inden man overøser det.. ej heller tandstikkere (af hygiejne grunde - det kan være vanskeligt, at spotte).. igen.. man beder blot om det.
Kan slet ikke følge kritikken, hvad angår madens kvalitet.. er gået derfra hvergang med en super tilfreds oplevelse!
Har læst flere anmeldelser af folk, der tilsyneladende ikke ved hvad NO 4's koncept går ud på (eller i det hele taget hvad gourmet restauranter handler om): Et personligt præget sted, hvor det hænger sammen og uden tvivl gode råvarer.. det handler om man brænder for det.. hvad NR 4 i høj grad gør! Og så husk lige: I forhold til de meget rimelige (og efter min mening - alt for billige priser) er det en svær branche, med meget hård konkurrence.. så overvej lige dette, inden du farer frem med dårlige anmeldelser!
Er ydermere bekendt med nogle negative anmeldere, der ovenikøbet giver drikkepenge og siger tak for i aften! Efter min mening hyklerisk og tarveligt, og bagefter giver en sviner - anmeldelse af stedet!
ved endvidere fra ejeren (jeg spørger nemlig om den slags), ofte har en forklaring.. men husk lige: Er du utilfreds.. Sig det til restauranten..
Er du tilfreds.. Sig det til andre! En mere eller mindre useriøs anmeldelse af stedet, kan betyde urimelige tab for stedet.
I øvrigt er ejeren altid lydhør overfor seriøs kritik.. og kompenserer gerne for evt. fejl eller mangler..