Restaurant, Silkeborg
6 personer fik bord den 14. August udenfor. Med et snævert menukortet og nogle meget høje priser, var forventningerne i top til en oplevelse udover det sædvanlige. Men vi blev meget skuffet. Vi måtte spørge efter menukortet og da det endelig kom, måtte vi vente på at bestille. Rødvinskortet indeholder vine til en ublu pris og ingen "husets rødvin". Så billigste rødvin kostede over kr 300,-, og vi måtte igen vente længe på drikkevarer.
Alt tilbehør udover en meget dyr bøf, kostede ekstra. Vi fik pomfritter på en dyb tallerken og meddelt at det var til de fire der have bestilt. Portionen passede til to personer. Meget skuffet og endnu sultne forlod vi restauranten.
Hvis ikke priser tilpasses servering og service, tror jeg desværre ikke på konceptet. Ærgerligt.
Lørdag d. 27.6.2015 havde jeg bestilt bord til 5 med udsigt til Riverboat fra restaurantens 1. sal. Om formiddagen kontaktede jeg restauranten for bekræftelse af reservationen. Da vi ankom var beskeden at der var lavet om i planlægningen således at vi ikke fik det reserverede bord men i stedet et lille bord i et mørkt hjørne UDEN udsigt overhovedet. Mine protester gjorde ingen forskel. "Vores" bord var besat af et lidt mere talrigt selskab end vores. Det er fuldstændig uacceptabelt at vi (nogen!) selskaber skal tilsidesættes blot fordi der kan tjenes mere på et større selskab. Ualmindelig dårlig forretningsførelse og absolut IKKE et besøg værd.
Del dine oplevelser og erfaringer med Kjød og kul til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Kjød og kul det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.