Restaurant, Aalborg
Vi var 3 gutter der en aften havde siddet på Restaurant Cox Orange, og havde ventet over en halv time på betjening, så vi gik, og endte op på Salt-Pepper, og jeg skal da lige love for, vi fik en super betjening og 3 retters fantastisk mad, til så billige penge, at alle kan være med. Jeg har læst de andres anmeldelse, og forstår ikke den forskel, der er på vores oplevelser, men jeg håber ikke det er pga. skiftende kokke, der er med til at gøre, at vi oplever så stor en forskel på maden, vi er 5 gutter der skal derind på lørdag og spise, så jeg er noget spændt på, om vi får samme gode oplevelse der.
Så var vi igen på Salt-Pepper restaurant i lørdags, og vi blev ikke skuffet, super dejlig mad og med kalvekød der var så fantastisk, at det SKAL opleves. Vi må virkelig have været heldige nu for anden gang. Tak til Salt-pepper for en dejlig aften i jeres selskab...og så billigt :-)
10 friturestegte rejer med agurk og kvarte tomater samt lidt Thousand Island dressing fra flaske. En tynd totalt skamstegt, og jeg mener TOTALT skamstegt T-bone med lidt blandede grøntsager, kogte kartofler med skind ligesom sovsen. 3 kugler sorbet angiveligt Champagnesorbet med et råddent hindbær tre vindruer og et jordbær. Alt serveret på flot service.
Det er Salt og Pebers luxusmeny. SPILD IKKE PENGE PÅ AT GÅ DERIND det er totalt uinteressant.
Sætter simpelthen ikke min ben derinde igen. Vi skulle finde et sted at spise en fredag aften og alt var bare optaget. Så besluttede vi os for at tage herind, men vi skulle vist bare have taget på burger king!
Forretten var simpelthen så slatten og fesen, bøfferne var så seje at når man forsøgte at skære i den, så rystede hele bordet, så vi gik inden vi overhovedet var halvvejs igennem hovedretten. ØV!
Jeg har givet karakteren 9, fordi jeg synes Salt & Pepper helt sikkert ligger i toppen af den type restaurant!
God service, god akustik, god plads, godt mad, huset vin er okay (her skal det så tilføjes at man får en ekstra flaske når man køber én, og kan man ikke drikke 2, gemmer man bare den ene flaske til næste gang man kommer!) Det er sjældent at jeg giver rigtig mange drikkepenge, men de fik godt nok en pæn slat. Tak for en god aften!
Forretten var lidt kedelig. 3 sølle tigerrejer der mistænkeligt meget lignede vannamei rejer til kæresten og et par udemærkede små lakseroulader til mig. Ved at kigge ud over de andre gæsters borde kunne man se at alle forretterne var identisk anrettede, lidt kedeligt, men effektivt går jeg ud fra.
Hovedretterne var udemærkede. Lækre bøffer, kærestens var helt mør, min var ok. I menukortet stod der at alle bøffer var medium hvis ikke man bad om noget andet. Det opdagede jeg først bagefter, men heldigvis er jeg glad for medium.
Efter hovedretten gik det galt. Tjeneren glemte os og vi måtte vente en halv time til 3 kvarterer på vores dessert, en pandekage med en iskugle til, og pandekagerne var blevet kolde, så de var ikke så lækre som de kunne have været. Igen blev vi glemt da regningen skulle betales og sad igen en halv time til vi fik kontakt med en tjener.
Kvaliteten af maden var ok til prisen. Kødet var ret godt, men bearnaisen er knorr og forret og dessert lidt små og kedelige. Dog får man meget for pengene og bliver mæt. Jeg vil nok sige at maden er fin til prisen.
Har besøgt denne restaurant 3 gange og har været meget tilfreds hver gang. Sidst bestilte jeg lakseroulade, og den var perfekt, fin størrelse og virkelig velsmagende. Til hovedret fik jeg svinemedaljoner, dertil var der kartofler og årstidens grønt. Blev også spurgt hvordan kødet skulle være! Der var rigelig kød, 2 store svinemedaljoner med bacon omkring, og rigeligt af grøntsager og kartofler. Synes det er en fantstisk restaurant, og har anbefalt den til venner og bekendte..
Havde inviteret min datter på middag. Vi valgte den nye restaurant Salt Pepper og det var godt nok ingen fornøjelse. 3 totalt smagløse tigerrejer i en vandet olie og ligeså vandede grøntsager til forret. Valgte oksefilet til hovedret, første fejl, elsker rødt kød, men tjeneren spurgte slet ikke hvordan kødet skulle være. Det viste sig at være rødt, men til gengæld så sejt at vi ikke kunne spise det. Grøntsagerne var enten totalt rå eller aldeles udkogte. Ansæt dog en kompetent kok som forstår at bruge de ellers udmærkede råvarer. Blir bagefter på terminalen spurgt om jeg ønsker at give drikkepenge, drop den uskik, gæsterne kan godt selv tage stilling uden at blive spurgt. Heldigvis er der mange spisesteder i Aalborg så jeg behøver ikke komme der igen.
Del dine oplevelser og erfaringer med Salt Pepper til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Salt Pepper det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.