Taste Of Comwell

Restaurant, Kolding

6,5/10
#1
Kenneth T.
3 bedømmelser
06.04.2011

Vi ankom 18:50, ti minutter før vores bestilling. Tjeneren der viste os til bordet var ikke videre meddelsom, og da han først havde vist os på plads, gik der over 20 minutter før vi igen blev kontaktet af tjenerne. Lidt vel lang tid! Man kunne sagtens give vand og brød, og eventuelt spørge om, hvad gæsterne ønsker sig, før de er klar til at bestille.

Brødet der blev leveret som appetitvækker var fremragende. Et mørkt og maltet brød, et rustikt flüte samt et saltet madbrød.

Til forret bestilte vi Ravioli af norsk laks og kammuslinger med grøn persilleskum til 155.-. En let og lækker appetizer, som gjorde sig rigtig godt sammen med en Chardonnay Sermine fra Piemonte Langhe, som var let, frisk og ganske frugtig, med et sprødt islæt.

Til hovedret bestilte min kone ristet Helleflynder i grøntsagsblanquette og pommes anglaise til 215.-

En fantastisk fisk, som tog sig smuk ud, på den dybe frokosttallerken.

Jeg bestilte en Tournedos Rossini med sauce périgourdine og pommes Fondant. Kødet var uhyre mørt, og tilbehøret var veltillavet og smagt til, til perfektion. Til hovedretten nød jeg en Barbera d’Alba, "Paolina" fra Cascina Ballarin i Piemonte. En skøn oplevelse med masser af krop og bær.

Til dessert bestilte konen en karameliseret pære med tørrede frugter i Banyuls, dertil Poire Williams sorbet til 95.- og jeg bestilte en Chokolade Millefeuille og parfait med kaffe sauce til ligeledes 95.- Gode, velsmagende desserter, som ikke var over the top, men passede godt til resten af måltidet vi havde valgt.

Taste Of Comwell ligger stadig højt på listen af spisesteder i Kolding, og er bestemt stadig et besøg værd. Vi kan anbefale det med hele hjertet

2
2
Del | Svar | Rapportér

Del dine oplevelser og erfaringer med Taste Of Comwell til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Taste Of Comwell det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.