Anette Nyrup
Sent ankommer vi grundlovsdags-aften. Prøver et nyt sted på Bakken i aften. Tager et bord ude (vi har hund med). Meget sympatisk ung tjener orienterer os om at buffeten lukker om en time. ORK! siger vi - så længe er vi aldrig om at spise. Hurtigt og venligt drikkevarer på bordet og så til buffeten. Havde set, at der kun var en halvglad smiley på levnedsmiddel-kortet, men som vi alle ved, kan det handle om bagateller. Superflot buffet - varme-retterne dampede (varmholdelse virkede overbevisende ok), fin forretsbuffet, meget lækker salatbuffet m. "nyrigtige" og lidt anderledes salater. Hjemmebagt brød lidt tørt - men helt ærligt OK på dette sene tidspunkt. Alt smagte godt. Den helt dårlige oplevelse - køkkenchefen gætter jeg - spørger mig aggressivt: "Hvad laver du dog?" Joe.., jeg forsøgte bare at finde tallerkener, bestik og smør (sædvanligvis er det vel ikke god "restauranthumor" vredt at spørge en gammel kone på snart 60, hvad hun dog laver - når hun er kunde i restauranten?) "Det hele er på buffeten" snerrede han. En sød ung kvindelig medarbejder hjalp mig. At Laura "gemmer" tallerkener på hylder under buffeten er da helt ok - men ved første besøg skal man jo lige finde ud af, hvordan man gør på "Laura".
Synd "Laura"! - I har på Bakken fat i et super godt koncept med mad "over Bakke-standard" - I har søde unge medarbejdere, der gør alt hvad er muligt. Men ærligt, så følte vi os bestemt ikke velkomne (snerren og vrede fra back-bardisken) - modsat vores gennem mange år mange besøg på Bakkens øvrige restauranter.