Anna Marie Malten
Elendig frokost, en rejekocktail med gummiagtige små gamle rejer med lidt salat og to minitomater.
En Pariserbøf, der aldrig er set før, en ubeskrivelig lille klods fast ubestemmeligt kød, et udsplattet æg, lidt grønt forskelligt. Potionerne er meget små, men priserne er ikke meget små!
Jordbærtærten var fin.
Hej Anna, det var dog en mærkværdig "bedømmelse".
Som du kan læse i vores menukort, så har vi taget en masse klassiske danske frokostretter og lavet dem på en ny - og mere spændende - måde.
En rejecockail er derfor ikke med som du sikkert kender den med masser af iceberg og thousand island dressing. Den er i stedet lavet med Rømørejer også kaldet hesterejer, som er mindre og mere rustikke end rejer du måske kender.
Vores Pariserbøf er ligeledes anderledes end den klassiske med hakket kød. Præcis som der står i kortet er den nemlig lavet af den bedste oksefilet, så det er en lille men super lækker bøf man får i stedet. Tilbehøret er som det skal være til en pariserbøf med hjemmelavet pickles, syltet rødbede, kapers osv.
Og ja, vores hjemmelavede jordbærtærte med økologiske jordbær er også god :)
Det er fair du ikke synes om vores mad, at den er for speciel eller dyr, men for at give en retfærdig bedømmelse bør du sætte dig ind i hvad det er du spiser.
Havde du følt der var noget at udsætte på kvaliteten kunne du have nævnt det på dagen og fået en forklaring.