Henrik Enevoldsen
Det hele startede hyggeligt Hos Boldt, da vi kom 6 personer som havde bestilt bord. Vi fik tilbudt et glas champagne, kir øl og vand mens vi fik gennemgået dagens menu fra den søde tjener. Vi var 2 der besluttede os for en 6-7 retters menu med tilhørende vinmenu. 1 skulle have 2 retter fra dagens menu, rødfisk med laksemousse samt dansk kalvefilet, 2 søtunger.
Efter at der var en del skæld ud i køkkenet, (hvilket var med til at lægge kimen til en dårlig oplevelse) kom tjeneren igen og meddelte at vi desværre ikke kunne få 6-7 retters menu, hvis ikke hele bordet valgte dette.
Men i følge menukortet, kan 2 personer bestille menuen hvis det sker inden kl. 21:00. Tjeneren sagde så, at hvis vi ville have menuen skulle vi sidde ved andet bord væk fra det øvrige selskab :-(.
Vi valgte så en peberbøf af australsk mørbrad samt pebersauceog en tournedos rossini med trøffelsauce. Samt foie grais til forret.
Foir grais smagte som ventet godt, det samme gjorde rødfisken fra dagens menu. Men peberbøffen var den sejeste mørbrad jeg har fået (er gammel slagter) til gengæld var saucen helt i top, i rossinien var der en stor sene, den blev dog først opdaget til sidst i bøffen, men det resulterede i at resten ikke blev spist, trøffelsaucen smagte af ingenting, så her blev der også spist pebersauce til. Kalvefilet var ok, men ikke prangende.
Det værste ved Hos Boldt er dog den laaaaaaange ventetid, vi ventede ca. 1,5 time før forreterne kom og yderligere 45 min på hovedretten.
Med tiden det tog, at få maden er vi kun glade for at vi ikke kunne få 6-7 retters menuen.
I øvrigt var vores bord sat sammen af 2 borde et til 4 personer og et til 2, så vi kunne jo sagtens have fået 6-7 retter.
Spis et andet sted, der er langt bedre restauranter i Aalborg.