Jesper Dam
I denne weekend var jeg en tur på restaurent Natalie. Vi havde reserveret bord til kl. 18 og havde i den forbindelse fået at vide at vi skulle være færdige kl 20. - fair nok for vi skulle også videre i byen.
Vi ankommer, tager plads og bestiller en 3 retters menu. Der er mange andre gæter og vi sidder alle pakket meget tæt så der er ikke plads til at tjeneren kan komme imellem stolene. Drikkevarerne ankommer hurtigt efter at vi har afgivet vores bestilling. Tjeneren åbner rødvinen knapt så elegant... hun borer ikke proptrækkeren helt ned i proppen og får kun trukket proppen halvt op, hvorpå hun kører protrækkeren skævt rundt i et forkølet forsøg på at få proppen op... og det ender selvfølgelig med at proppen knækker over i to. Stakkels tjener som tydeligvis ikke har fået et kursus i at bruge en proptrækker.
Kl. 19 har vi stadig ikke fået vores forret. Vi gør tjeneren opmærksom på at vi skal videre kl. 20 og hun fortæller at vores forret er klar. Kl 19,15, altså en time efter at vi afgav vores bestilling, ankommer vores forret. Her gør vi tjeneren opmærksom på at vi er nødt til at afbestille vores desert og at de er nødt til at stå klar med hovedretten umiddelbart efter at vi er færdige med forretten for at vi har en chance for at nå det.
Jeg bestilte en steak med champignonsauce og kartoffel både. Steaken var skåret meget tyndt og saucen mindede mest af alt om en brun pebersauce tilsat champignoner. Kartoflerne fejlede ikke noget og smagen var generelt nogenlunde.