Jørn Færch
Min familie og jeg har adskillige gange spist på restauranten og har - alt taget i betragtning - fået hvad vi har betalt for. Vor oplevelse med restauranten har, indtil 13.03.2010, været tilfredsstillende.
Med så i aftes brød helvede løs. Vi var 2 familier bestående af 7 børn og 4 voksne, som havde bestilt bord hos Natalie. Vi kom med taxi i to tempi, da vi ikke kunne få taxierne samtidig. For at udnytte ventetiden, indtil den anden taxi ankom til Natalie, smuttede vi i den første taxi over på den anden side af gaden til John Bull Pub, hvor vi købte en øl til vi voksne, mens børnene fik en sodavand. Allerede før vi havde drukket det indkøbte, ankom taxi nr. 2 til Natalie, og vi andre sluttede os til dem og gik ind til vort reserverede bord. Først bestilte vi drikkevarer - rødvin efter personalets anbefaling samt øl og sodavand. Naboen smagte rødvinen for, men kunne ikke lide den, hvilket han meddelte personalet. Eftersom rødvinen ikke i øvrigt fejlede noget, indvilligede vi naturligvis i at betale for den, og bestilte straks en ny flaske, hvorefter vi bestilte maden. Uheldigvis kom naboen ved et uheld til at vælte sit glas rødvin - desværre fra den nye flaske. Personalet kom til og tørrede den spildte rødvin op og alle var glade. Men. Herpå ankom en meget bister servitrice og meddelte os, at restauranten ikke kunne servere yderligere alkoholiske drikke for os, idet vi angiveligt skulle have drukket os berusede allerede hjemmefra. Først troede vi, at servitricen holdt sjov med os, men fandt hurtigt ud af, at det var ramme alvor. Naturligvis meddelte vi servitricen, at vi herefter ikke ønskede at forblive i restauranten, men at vi naturligvis ville betale for det, vi havde drukket. Servitricen tilkaldte retauratøren, som viste sig at være særdeles kompetent. Da han fandt ud af sagens rette sammenhæng, opfordrede han os til at forblive i restauranten, hvilket jeg af hensyn den forventelige stemning personalet og os gæster imellem afviste. Restauratøren beklagede det passerede og ønskede ikke at modtage betaling overhovedet.
Konklusionen fra vor side er herefter, at selv en særdeles kompetent restauratør kan ikke genoprette den skade, i hvertfald 2-3 inkompetente medarbejdere har forårsaget. Opfordringen til de pågældende medarbejdere skal herfra lyde, at de bør finde sig et andet arbejde, hvor de ikke som sådan skal repræsentere virksomheden udadtil.
Et ordsprog lyder: Der skal mindst 10 tilfredse kunder til at opveje den skade, én utilfreds kunde forårsager.