Mads Krogh Nielsen

#1
Mads Krogh Nielsen
1 bedømmelse
19.04.2011

Vi ledte efter et spisested hvor kvalitet og pris matchede hinanden, og det var lige det rigtige sted vi valgte. :)

Restauranten er hyggeligt indrettet i en god blanding af skandinavisk "silplicity" og italienske referencer med reprotryk på væggene fra rivieraen. En meget sigende detalje var, at den lille blomst på bordet rent faktisk var ægte, og ikke af plastic som man alt for tit ser. :) Et godt, ukompliceret menukort hjalp os på vej og den venlige og meget kompetente tjener uddybede for os når det var nødvendigt. Prisniveauet er meget rimeligt - omkring de 5-600,- for to personer, to retter. Det skal I huske at tage i betragtning når der kommer lidt af det sure og lidt af det søde i efterfølgende. ;)

Forretten: antipasti da capo er en slags italiensk tapas. Den kunne sagtens gå som en let hovedret. Meget kødfuld - med råvarer af høj kvalitet. Et par mini bruschettaer og et stykke artiskok satte prikken over i'et. :)

Min (kvindelige) ledsager fik 3 bruschettaer til forret og havde forventet lidt samme mini-størrelse som beskrevet i det forrige. De store bruschettaer blev ikke spist helt op. Den ene variant var en pesto baseret på rød peber og den mindede utroligt meget om dén, Føtex sælger fra vistnok Svanholm. Det kan være et tilfælde - hvis pestoen er hjemmelavet, ville jeg i hvert fald anbefale at give den knap så meget gas med blenderen næste gang. ;)

Til hovedret fik min ledsager en Pizza della casa - bla med kalvefilet, gorgonzola og bacon. Lækkert med gode råvarer - herunder rigtig bacon. Kalvefileten var beskrevet som "strimler" - jeg skulle hilse og sige at det nærmere var hele filetter der var på pizzaen - jeg bemærkede at de fik lov at blive tilbage på tallerkenen. Men en udmærket pizza generelt (det med kalvefileten er jo en smagssag. :)) Selv fik jeg en super lækker spaghetti carbonara som jeg var rigtigt godt tilfreds med. :) En Bo Bech eller en Gordon Ramsay ville sikkert have beklaget sig over en tung tekstur men jeg lægger nu mere vægt på gode råvarer (tusind tak for at bruge rigtig bacon - alt for mange steder bliver man spist af med industriprodukter af en tvivlsom karakter. Carbonara kan også af og til blive lidt for tung, med kombinationen af æg og fløde. Det var slet ikke tilfældet her. Jeg følte mig mæt på den helt rigtige måde. ;)

Pris og kvalitet gik fint i spænd. Overordnet taler maden måske mere til mændene end damerne, imens interiør, de rene toiletter og den gode betjening bliver værdsat højt af damerne. ;) Æt Stooort Syvtal fra Maj. :)