Mads Olesen
Odense C
Udfra de anmeldelser herinde havde jeg fået et indtryk af en nyåbnet restaurant med gode smagsoplevelser. Og som fuldstændig ukendt i Vejle, satte jeg min lid til, at de positive anmeldelser var berettigede.
Havde jeg ikke bestilt bord i forvejen, havde vi nok valgt et andet sted som så mere indbydende ud udefra.
Kedelig hovedindgang på et trist gadehjørne.
Nydelig og tjekket indretning med sorte og hvide nuancer som de dominerende farver.
Velkomsten var god og "efter bogen".
Menukortet bar præg af hastværk og ikke gennemtænkt strategi. Man kunne godt have ofret lidt tid på opsætning/layout, så det stod mål med indretningen.
Et bøfhus med udelukkende fiskeforretter. Ikke specielt alsidigt for folk som ikke spiser fisk.
Ved ikke om de madfotos de benytter inde på hjemmesiden er taget i restauranten, men det ligner ikke noget af det vi fik.
Jeg bestilte en Sirlion steak som smagte okay men heller ikke mere. Det som skulle forestille rødvinssauce var konverteret til en sovs, som mest af alt lignede og smagte af en opbagt sovs :·(
Udvalget af vine holder sig også indenfor et begrænset udvalg. Ros til stedet for ikke at spare på mængderne når man bestiller vin af glasstr.
Som nystartet restaurant skal Damgaard lige have styr på nogle ting.
Nu skal jeg ikke besejle Damgaards videre skæbne, men fremtiden afhænger af at folk går derfra med positive tanker. Bevares, stedet er ikke et dyrt bekendtskab, men har man ambitioner om at trække madglade folk ned i Havnegade, skal kokken vise noget mere.
Måske er det bare mig som forventer noget mere af et bøfhus. Jeg kunne sikkert have undgået nogle ting ved at tjekke restaurantens hjemmeside hjemmefra, men som spontan "turist" i Vejle, valgte jeg udfra bedømmelserne på bedømmelse.dk