Per Brock
66 år, Skanderborg
Da man på Downtown kunne købe en gourmetmenu for to personer for 400 kroner slog vi til. Gourmet signalerer klasse, og det var det ikke meget af på restauranten. Bordbestillingen forløb fint og med ret kort varsel. Stedet var velbesøgt også en tirsdag aften. Ejer? og tjener var ikke helt enige om, hvad menuen indeholdt - om der var vin med eller ej. Det var der ikke, og det skulle der heller ikke være. Da jeg ikke ret godt tåler vin, ville jeg gerne have en øl, men de var udsolgt, sagde ejeren. Den kande vand, jeg i stedet måtte bestille ville koste 25 kroner. Vandet var uden is og citron og blev serveret i en meget kalkplettet kande. Tjeneren kom dog i tanke om, at de havde Tuborg, så jeg fik et glas øl - skænket op i et vandglas i køkkenet og uden flaske på bordet, så om det var en Tuborg, ved jeg ikke, men jeg tror det ikke. Min kone fik et glas vin til 75 kroner serveret med prop i glasset.
Maden var i og for sig udmærket, men med brug af sød chilisauce, syltede agurker, syltede peberfrugter og is, som i hvert fald alt sammen var industriprodukter. Præsentationen af de enkelte retter var rimelig i starten, men udviklede sig grotesk (glaseret vildt blev præsenteret som en slags oksekød) og ophørte til sidst. Det er tæt på at være min hidtil dårligste oplevelse på restaurant, så jeg vil bestemt ikke anbefale stedet.
Jeg er i dag blevet ringet op af ejeren. Det var ikke ham, der var til stede den pågældende aften, og han beklager vores oplevelse. Han tilbød en erstatningsmiddag, som jeg har taget imod. Derfor vil jeg vende tilbage med en ny anmeldelse, når vi har været der igen i august.