Restaurant, København
- en meget larmende maskinlyd fra emhætten i køkkenet gav en vedvarende anspændt stemning. Med det pris- og ambitionsniveau man holder sig er det for dårligt. Engagér dog nogle teknikere til at ordne det! Man havde sparet gevaldigt på råvarerne - "fjordrejer" til forret bestod mest af asparges, fiskesuppen indeholdt ikke meget af det faste, en ret med multe til 395 kr indeholdt ikke meget multe og kun nærmest spormængder foie gras, selv om det blev nævnt med på spisekortet. Intet var dårligt, og der var et par små "gratis" snacks mere, men i forhold til priserne og i betragtning af at der manglede elementær madro står stedet til at dumpe. Det største plus var nok den meget venlige og behagelige betjening - har godt nok læst hvad andre skriver, men vi fik god behandling. Allerede fra et telefonopkald omkring spisekortet før ankomst.
Utrolig dejlig mad. Utroligt dyrt postevand - 65 kr./person! Champagne til at starte med for 215 kr/glas, hvilket jeg mener tjeneren godt kunne have oplyst os os fremfor blot at slynge navnene ud - alternativt så gør det til en del af menukortet så det er muligt at vurdere inden bestilling - eller oplys prisen på forhånd.
Vi var der d. 17. sept. 2011, og det er den værste oplevelse vi har haft.
Vi blev anbefalet at tage deres grandmenu, hvilket vi gjorde og til dette valgte vi deres vinmenu.
Efter vores opfattelse er det op til personalet at formidle kokkens ideer og den tilhørende vin.
Vi sad for det meste med en ret som blev stillet foran os uden at få nogen information om hvad vi spiste og hvorfor denne vin var valgt til denne ret.
Efter vi havde indtaget vores menu talte vi med indehaveren som erkendte at der var meget sygdom hos personalet, men vi fik ingen kompensation.
Hvis man har så store ambitioner som de har på Krogh's så er man nød til at være mere lydhør over for sine gæster.
Vi har efterfølgende skrevet en mail til restauranten og spurgt til om de havde lyst til at se os igen, evt. tilbyde os en ny aften til en reduceret pris.
Det har man ikke orket svar på.
Vores anbefaling er helt klart undgå Krog's det er livet for kort til!
Vi var to personer, der ville prøve den gamle restaurant. Først blev vi henvist til et bord med udsigt. Dernæst henvist til et dårligere bord med henvisning til at andre skulle have bordet. De kom aldrig. Betjeningen var mådelig især den arrogante mandlige tjener, som skænkede hvidvin fra en åben flaske og som så fornærmet ud, da jeg spurgte om prisen: 125 for et glas vin, optrækkeri. Boblevand til 130 kr for to personer er også i overkanten. Portionerne var små til høje priser. Alt i alt en skuffende oplevelse, som ikke gentages.
Kroghs Fiskerestaurant burde være historie. Maden er middelmådig og priserne er helt vanvittige. Jeg var på restauranten med 2 kunder en tirsdag aften, og fik hhv. 1 menu og 2 x 3 retter samt 2 fl. vin, samlet pris kr. 5.450,00. Ud over en arrogant tjener var der stort set ikke andre i restauranten - en skidt oplevelse der ikke tåler en gentagelse.
Da min far blev alene, inviterede jeg ham ofte ud at spise. Han syntes ikke om at gå ud alene. En af hans yndlingsrestauranter var Krogs Fiskerestaurant, og vi bestilte altid pigvar med kartofler og safransauce. Den ret findes vist ikke bedre tilberedt andet sted. Det er så delikat serveret og smager pragtfuldt. Det der bliver tilovers af safransaucen skal spises med ske. Besøg denne hyggelige restaurant, hvor service er i højsædet og maden perfekt.
Del dine oplevelser og erfaringer med Krogs Fiskerestaurant til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Krogs Fiskerestaurant det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.