Caroline Mucci
Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Vi betalte ca. 3000 kr for at spise der til et julefrokost arrangement, Når man ikke selv må vælge ens mad og drikke skal overaskelserne være uforglemmelige af den art, hvor man sidder med en undren og waou effekt over de smags og sanse oplevelser retterne giver en. Det har jeg oplevet i Frankrig hos en restaurent med 2 stjerner i Michelin. Det var en vidunderlig uforglemmelig oplevelse til samme pris ca. Desuden var atmosfæren intim og hyggelig.
På Mortens kro kunne jeg godt savne lidt af den intime atmosfære. Sad nærmest på rækker.
Jeg har spist flere gange på denne restaurent. For et par år siden var kvaliteten virkelig god i forhold til prisen, men de sidste par gange var lidt skuffende. Maden var ok, men der mangler, nok generelt i danmark, professionelt restaurations personale. Når man bestiller en aperitif skal den serveres straks, inden for de næste fem minutter. Hvidvinen som er bestilt til maden skal ikke ind før aperitifen! Den når at blive lunken når den ikke ligger i isvand.
Der er for stor forskel på de samme retter fra gang til gang. En chocolade mousse skal laves af æg og mørk chocolade. ikke flødeskum rørt op med kakaopulver !
Jeg har sjældent oplevet ringere mad end det der blev serveret for mig her. En gang udvandet snask, som mest af alt smagte af vand og salt. kød og salat snasket ind i sovs. Er der mon overhovedet en kok i køkkenet eller er det hele frostvarer og dåsemad der varmes op til lunken?
Desuden virkede det ikke særlig rent derinde.
Her er en tandlæge som har en kritisk holdning til amalgam og som forstår at beskytte patienten med iltmaske, kofferdam, snaps og kultabeletter.
Derudover er [...] nænsom og præcis med bedøvelsen, som normalt godt kan være ret ubehagelig. Det hele forløb smertefrit og jeg følte mig tryg.