Restaurant, Aalborg
We had a great evening, with a group of good friends, celebrating a special occation. We enjoyed an outstanding starter, and main meal that was esquisite. The service was excellent, and the wines and drinks accompanied the servings.
Our best recommendations, and if you want to ensure a great evening, Restaurant Provence is one of the places to go...........
Definitely a place where you bring good friends, business relations and family that you want to share a good cuisine experience..
Vi ville glæde min mor på mors dag og besøgte stedet for at nyde en lækker drinks. Vi får alle fire personer bestilt, men ventetiden er ualmindelig lang for at få de fire drinks, trods det vi er de eneste gæster i restauranten. Jeg bestiller en mojito, og tjeneren råber ud til køkkenet om de ikke har flere mynteblade end dem hun stod med, hvilket de ikke har. Dette giver en rigtig tam følelse af at betale for noget halv-færdigt. Langt om længe kommer vores drinks, hvortil hun nævner at de ikke har juicen til min mors drink, så hun må finde på noget andet.
Jeg nævner for tjeneren, at hun godt kunne have sagt det noget tidligere, så hun kunne få sin drink sammen med os andre istedet for at skulle vente yderligere lang tid på en ny drinks.
Her sker følgende, tjeneren glor dumt på mig, siger i en meget arrogant tone, beklager - vender sig om og går mod disken men hun ryster på hovedet af os og lavmeldt brokker sig. - man ser meget i spejlene!
Det var en rigtig kedelig service eller mangel på samme, hun sørgede for vi ikke kommer igen, hverken til drinks ellers vores årlige julefrokoster!
Et lækkert måltid i topklasse.
Kæresten og jeg var inde og spise fredag aften. Vi valgte begge to at få månedsmenu. Det var også et godt valg, vi startede med at få hvidløgs-grillet jomfruhummer som var utroligt lækre.
Hovedretten var tournedos bearnaise, som også var yderst veltilberedt. Skønt og simpelt tilbehør som smagte skønt.
Også meget imponeret over det meget store vinkort. Der var mange gode vine at vælge mellem og til fornuftige priser.
Vi vil ihvertfald komme igen en anden gang.
Har besøgt Provence 3 gange inden for de sidste 8 måneder og må sige, at dette er stedet hvor man bare aldrig bliver skuffet! Vi går altid herhen, hvis vi vil være sikre på en aften, der involverer skøn mad. Rigtig lækker mad, sød og opmærksom betjening og desuden noget for alles pengepung! :)
Jeg var idag inde på Provence igen, må denne gang indrømme at kvaliteten er faldet til et uacceptabelt punkt, maden var dårlig anrettet, og sad under alle 3 retter med tanken om at en motorvejs-grill kunne gøre et lige så godt stykke arbejde, hvis ikke bedre.. Den ene stjerne er absolut kun givet fordi mindre ikke kan lade sig gøre.. Kunne forstå en enkel af retterne missede, men alle 3?!
D. 20.4.11. Vi var 4 kvinder der ville ud og have en hyggelig aften, med en god mad oplevelse. Vi fik muslingesuppe, det smagte dejligt. Så var vi 3 der fik et skaldyrsfad, og hvor så det lækkert ud.
Vi spiser næsten halvdelen af det, da en af os får en østers der virkelig smager dårligt. Desværre får hun den spist. Samtidig finder en anden en af os 5 jomfru hummere, der er helt blå/sorte, intet hvidt kød derpå. Vi tilkalder tjeneren og viser hende det. Hun går ud til kokken med det, og kommer tilbage og fortæller, at kokken siger de ikke fejler noget, at det "blot er sprængte tarme". Jeg ringer til vagtlægen fortæller om de jomfruhummere og østers. Hun siger; ja de er dårlige, og I skal drikke mælk og spise brød nu, og ellers får I diarre og ondt i maven. Vi fortæller tjeneren det og beder hende om, at hente kokken, da vi faktisk er ved, at blive bekymrede. Hun kommer tilbage; spørger om vi vil have regningen. Ja tak, men vi vil stadig gerne tale med kokken, da vi har spist fordærvet mad. Kokken nægter at komme, og vi får ikke den mælk og brød vi har bedt om. Regningen lyder på det fulde beløb, og ja vi skal betale for skaldyrsfadet også. Hele natten er vi alle 3 der spiste skaldyrsfadet dårlige og må rende på toilettet. Dette er ikke tilfredsstillende.
Dog kom der en tjener tilsidst, som virkede forstående overfor vores klager og bekymringer, men desværre kunne han ikke gøre noget ved det.
Restaurant Provence i Aalborg er fornuftig mad til fornuftige penge.
Jeg fik en hummersuppe (udemærket lavet) samt lammekrone.
Lammekronerne (4 stk) var meget veltilberedte. Tilbehøret var meget rodet med spinat, selleri tern, kartoffelmos og en 3-4 andre ting.
Vinkort er glimrende. Vi fik en St. Emillion Grand Cru ca. 380,- kr. (meget god pris for denne).
Kommer gerne igen på Provence.
Her kommer vi aldrig mere.. Maden er perfekt, men har aldrig oplevet en sådan arrogance fra et personale [..]. Vi tog hen på vort hotel kr. 1578,00 fattigere, men en oplevelse rigere. Jeg er ansat i et internationalt firma og skal bespise 52 personer en tirsdag aften. Det bliver ikke på Provence. Sætter ikke vores ben der mere.
Vi er to godt voksne par fra Norge der hvert år tar en tur til Aalborg oppunder jul. Vi kommer igjen og igjen til Cafe Provence fordi vi har falt for stedet såvel hva angår maten, serveringen som prisene. Vi må nok kunne sies å være godt reisevant, men har bare hyggelige opplevelser på Provence.
Vi kommer med garanti tilbake i år (desember 08)!
vi holdte familie fødselsdag på denne cafe, og jeg må nok ærligt indrømme, at vi var noget skuffede over de unge pigers betjening!!!
Da vi havde sat os, kom en af gæsterne til at pudse sine briller i hjørnet af dugen,hvilket resulterede i, at denne unge tjener kom løbende over til os og spurgte om vi havde tænkt os, at de nu skulle til at vaske denne dug... (Jeg kunne forstå hvis manden sad og pudsede hans sko..)
Virkelig underlig opførsel...
Jeg har spist flere gange på denne restaurent. For et par år siden var kvaliteten virkelig god i forhold til prisen, men de sidste par gange var lidt skuffende. Maden var ok, men der mangler, nok generelt i danmark, professionelt restaurations personale. Når man bestiller en aperitif skal den serveres straks, inden for de næste fem minutter. Hvidvinen som er bestilt til maden skal ikke ind før aperitifen! Den når at blive lunken når den ikke ligger i isvand.
Der er for stor forskel på de samme retter fra gang til gang. En chocolade mousse skal laves af æg og mørk chocolade. ikke flødeskum rørt op med kakaopulver !
Vi spiste på Provence nytårsaften.
Champagnen blev serveret ekstremt kluntet, østersene var fulde af snavs og havde stået åbne for længe, hummeren var overkogt og serveret i kold cognacsauce på en kold tallerken. Vi måtte selv bede om fingerskål. Saucen manglede salt og der var hverken salt eller peber på bordet og ingen tjener kom og spugte om alt var i orden. Da vi nævnte den kolde mad, da de næsten fulde tallerkener blev taget af, blev dette modtaget med en hovedrysten.
Vi var blevet informeret om at restauranten lukkede kl 23.30 da vi bookede. Kl kvart i elleve kunne vi så nyde kaffen til larmen fra (måske halvfulde) syngende kokke i køkkenet. Vi brugte 1330 kr på en stor skuffelse.
Del dine oplevelser og erfaringer med Restaurant Provence til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Restaurant Provence det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.