Thomas B. Pedersen

#17
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
09.05.2013

Midt i maj 2013 besøgte vi San Giovanni La Cantina i Aalborg (ikke Trattoria med Pizza mm.).

Vi ankom og gik ned i kælderen, hvor denne hyggelige og autentiske Gourmet restaurant ligger. Eget køkken som ikke har noget med Trattoria at gøre. Egen vinkælder med kæmpe Italiensk udvalg.

Inden vi næsten fik sat os til bordet kom den meget venlige tjener med en lille appetitvækker. Vi fik følgende :

1) Forret: Pasta med hummer (top 3 af de bedste pastaretter jeg nogensinde har fået - LÆKKERT)

2) Oksemørbrad serveret på Italiensk vis og tilbehør. Det hele havde en meget lækker nærmest grillet smag - Super godt

3) Gourmet pannacotta + en masse lækre ting jeg ikke helt kan huske.

Vin: Chianti Classico 495,- (meget lækker, blød og rund i smagen)

San Giovanni La Cantina = virkelig høj klasse. Vi kommer helt sikkert igen

#16
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
30.07.2012

Besøgte Gourmet restauranten (på 1. sal) her en dejlig juli aften 2012.

Vi bestilte en 4 retters juli menu, som fejede benene helt væk under os.

1. Hummer
2. Kulmule
3. Unghane
4. Hindbær dessert

Havde bedømmelse.dk haft en facilitet hvor man kunne ligge fotos ind, havde jeg gjordt det her, så man kunne vise hvor elegant de 4 retter var anrettet.

Smag, unami, lethed - KOPP & KO er en virkelig overraskelse.

Vinkort godt, men ikke fremragende som maden.

Vi kommer helt sikkert igen på KOPP & KO

#15
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
20.04.2012

Restauranten på Brøndums Hotel er i international top klasse!

Betjeningen er på et meget højt niveau og maden det samme.

1) Forret: Fik husets egen varmt røgede laks. Nu har jeg aldrig været på Noma, men det kunne godt været en ret der fra.

2) Hovedret: Fik en meget lækker - hel - lokal fra Skagen - friskfanget rødspætte med lækkert tilbehør

3) Dessert: En specielt uddannet flamberings tjener kom ind ved bordet og lavede de bedste Creps jeg nogen sinde har fået - Verdens klasse.

Priserne er høje, men er det værd.

Vinkort er godt og fra gode vinhuse.

Priserne på vinene er ok.

Brøndums hotel SKAL besøges, hvis man er i Skagen. Super hyggeligt og lækkert.

#14
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
11.04.2012

Jeg er ikke græker - jeg er ikke kok - jeg er ikke specielt god til at lave mad! Men jeg kan saft-peter-vælteme lave bedre mad end de gør på Hos Costa i Aalborg.

Alle hoved retter har 100% det samme tilbehør som er:

1) Coleslaw fra en spand købt i Metro

2) Tzaziki fra en spand købt i Metro

3) Græske kartofler (kogte kartofler vendt i lidt kryderi på panden) OK!

4) 2 skiver agurk, 2 skiver tomat og en halv oliven

Dertil kan man bestille diverse kød. Jeg bestilte Kokken mixed grill, som var græsk hakkebøf (virkede som en færdig lavet Danish Prime bøf eller lign), Lamme kotelet (3mm tyk - 80% ben - 20% overgennemstigt tørt lammekød), Grillspyd med svine gyros (med tørt og alt for gennemstegt).

Til dessert pandekager med fyld. To stk. hjemmelavet pandekage med fyld - ganske udemærket lavet.

Vinkort har de ikke, men de kommer ind med et fad med vinholder, hvor man kan se deres vine (10-12 vine i udvalget) - god ide!

Vi valgte en Barolo som "kun" kostede 239,- (den billigste Barolo jeg har set på en restaurant) og den var super god!

Det var første gang vi var på Hos Costa. Vi havde faktisk glædet os da restauranten har ligget i Aalborg i mange mange år, og det er normalt et stempel for god mad i sig selv - øv øv øv vi blev skuffede.

#13
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
18.08.2011

Vi besøgte Restaurant Geist en varm sommeraften sidst i juli 2011.

Selve lokalerne er super lækre med en fantastisk vinkølevæg, som går ned igennem kælderen.

[..] Hvad er det [Restaurant Geist] har gang i?

Vi var 2 personer som hver fik 4 retter (8 forskellige ialt).

Fx. lameller af avocado med letsaltet caviar og mandel til den simple sum a 160,- danske kr. Det var en total joke af en mini mini ret som andre restauranter serverer som en lille gratis mellem snack.

Fx. vesterhavspighvar med fennikelravioli på ost til 180, - (flot anretning dog), men meget meget lille ret til pengene.

Sådan blev det ved med meget små retter til høj pris (se menukort på deres hjemmeside). Geist bruger få produkter pr. ret. Står der på menuen Pattegris, ærter og persille - så er der kun det og ikke andet.

Det kan nævnes at vores nabobord var et par fra USA, som var færdige af grin over retterne der kom ind til dem.

Vin: bestilte en Beaujolais, som normalt er en let frisk sommer vin - fik en meget kraftig sag, som burde have været decanteret.

Tjenerne i hvide uformelle t-shirts er ok, men de var ikke særligt proff.

[..] det her er bare ikke godt nok og det holder ikke i længden.

"Value for money" det her en af DK's dyreste restauranter.

#12
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
25.07.2011
 

Fantastisk italiensk restaurant midt i Aalborg.

Maden er mere "gourmetagtig" anrettet end hos andre gode italienske restauranter. San Giovanni er helt sikkert en af Aalborgs bedste restauranter. Eneste lille bitte minus var den Tiramisu jeg fik, som var med næsten tørre ladyfingers og slet blød, svampet og lækker som man normalt får den.

Vinkort og vinkælder er noget af det bedste i hele DK!

Vi kommer helt sikkert igen på San Giovanni - det er super godt.

#11
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
12.06.2011

Vi besøgte Svinkløv Badehotel tirsdag i maj måned 2011.

Sikken en oplevelse! Sommeren strålede op til en fra tallerkenen, hvor lette, elegante, kreative og meget velsmagende fiskeretter kom ind.

Restauranten var stuvende fuld med en dags gæster, som os, og gourmet opholdsgæster.

Det er svært at beskrive de retter vi fik, det skal prøves!

Vi kommer helt sikkert igen og spiser på Svinkløv Badehotel.

Den havde få karakter 10, hvis de havde haft vintjener og bedre vinkort.

#10
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
12.06.2011

Vi var 4 personer en fredag aften på Restaurant Styggekrumpen (ikke Cafeen).

Vi fik 2 forskellige forretter. Carpaccio (ikke noget at skrive om) og tigerrejer med små indebagte soltørrede tomater og mozzarella (meget lækkert).

Til hovedret fik vi forskellige retter fisk og lammekrone. Fisk og lam var faktisk tilberedt ganske glimrende, men tilbehøret var en kæmpe katastrofe, som ikke engang var et motervejs cafeteria værdigt!

Retterne er dyre i forhold til kvaliteten.

Vin kort er fornuftigt og priser fair.

#9
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
05.02.2011

Fisk & Skaldyr laver solide og store portioner. Der mangler lidt på finesse og smagssammensætning. Fik f.eks gloende hed tallerken med kammuslinger, kæmpe rejer - og så med jordbær i sovsen? Jeg elsker jordbær, men det passer bare ikke ind i en fiskeret.

Råvarene de bruger er super friske, lokalerne er meget hyggelige, vinkortet er fint.

Det er ikke meget der skal til før jeg ville give 7-8 i karakter, så give den lige en skalle med smagen, anretning og finesse!

#8
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
15.12.2010

Forret: Fik saltet torsk (sushi style). Ganske godt, men ikke mere end det.

Hovedret: Fik Ribeye med forskelligt tilbehør. Bl.a. med en knogle fyldt med en eller anden form for fedt (smagte forfærdeligt).

Retten manglede meget en eller anden form for kartoffel (stegte, kogte, friture stegte for den sags skyld). Denne hovedret var ikke god nok.

Vin kort: Var lidt smalt, men ok priser.

Det er 4 gang jeg er på Brasserie Nimb og klar den dårligste - øv.

Normalt ville jeg give 8-9 i karakter til Brasserie Nimb, men ikke denne gang.

#7
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
13.12.2010

Restaurant, hygge, stole, bestik, udsigt er rigtig lækkert.

Forret: Fik en amerikansk rejecocktail, som var serveret med lækkert brød og 6-7 store friske kæmpe rejer - super.

Hovedret: Det var for tyndt! En New York striploin steak som ikke var i nærheden af den kvalitet amerikansk kød normalt er i - øv øv! Sovs dertil var ikke særligt velsmagende.

En rigtig overraskelse: Til kaffen kom den meget venlige (næsten overvenlige) med gratis marshmellows som skulle grilles over en lille mini gril - super god detalje. Havde kødet været bedre kunne det have blevet til et 8-9 tal, men ikke denne gang!

#6
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
29.11.2010

Dejligt, pænt, rent, ordentligt, god beliggenhed, god morgenmad.

Hotel Christian IV er et lille 3-stjernet hotel, som ligger tæt på Kgs. Nytorv. Det er ikke et luksus hotel men god "value for money".

#5
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
29.11.2010

Restaurant Provence i Aalborg er fornuftig mad til fornuftige penge.

Jeg fik en hummersuppe (udemærket lavet) samt lammekrone.

Lammekronerne (4 stk) var meget veltilberedte. Tilbehøret var meget rodet med spinat, selleri tern, kartoffelmos og en 3-4 andre ting.

Vinkort er glimrende. Vi fik en St. Emillion Grand Cru ca. 380,- kr. (meget god pris for denne).

Kommer gerne igen på Provence.

#4
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
14.11.2010

Vi fik en super lækker 4 retters november menu. Alt på Fusion er gennemført og der er et meget prof personale, som viser overskud, ro og service. Maden er pt. (november 2010) det bedste man kan få i Aalborg. Retterne er serveret som små kunstværker og smagssammensætning er perfekt!

Lå restauranten i København, var det en meget seriøs kandidat til en Michelin stjerne. Vinkort er lidt "smalt", men gode vine trods alt.

Menu
1. Torsk som Sushi med drys af rugbrød og rødbede

2. Svinebryst i en slags suppe

3. New Zealand Striploin

4. Dessert

#3
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
10.11.2010

Danmarks, ja måske verdens bedste steakhouse. Aldrig har jeg fået så møre nogle bøffer. Tilbehøret er også super godt.

Vin: Et godt udvalg, men i den høje ende prismæssigt.

En restaurant man skal ind på, hvis man er i København.

Håber at MASH en dag åbner i Aalborg!

#2
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
10.11.2010

Restaurant Mest er super positiv overraskelse. Fransk klassisk veltilberedt mad. Forret, fik stegt foie gras - meget lækkert.

Hovedret, fik confit de canard - helt suverent velsmagende.

Dessert, fik profiteroles (små vandbakkelser med vanilie is) - lidt kedeligt!

Resten af vores gæster fik også nogle meget lækre retter (fisk, entrecote mm) alt var super lækkert.

Vin: Vi fik en Bourgogne Mercurey 1 cru til en yderst fornuftig pris (398,- pr. flaske).

Restaurant Mest kan varmt anbefales.

#1
Thomas B. Pedersen
17 bedømmelser
04.06.2009

Vi starter med det gode: Øllet.

Betjeningen var meget langsom og glemsom.

Schnitzelen var en gammel tør svinenakke som var banket flad uden panering.

Okse bøffer var meget meget tørre med kedeligt tilbehør.

Desserten vi fik var pandekager med is overdynget med flormelis. Tjeneren havde glemt desserten så da den kom var isen ikke is men en flydende flødemasse.

Sørgeligt da lokaler og konceptet er godt.