Restaurant, Aalborg
God mad men ekstrem dårlig håndtering af gæsterne!
Vi ser et tilbudsskilt udenfor restauranten, hvor der står 208,- for forret buffet og valgfri hovedmenu. Vi siger specifikt til tjeneren (som har første arbejdsdag), at vi gerne vil bestille tilbuddet, og ordrer vores mad ud fra et menukort hvor der er vist nogle hovedretter. Efter vi har spist, kommer regningen på over 1.600,- for mad samt 4 sodavand. Jeg betaler pr refleks med visa kort, men undrer mig ikke over beløbet før umiddelbart efter betalingen. Tjeneren tilkalder ejeren af restauranten, og vi snakker roligt om hvad der er sket.
Ejeren fortæller, at vi jo godt kan forstå at han selvfølgelig ikke kan sælge de hovedretter vi har fået til den pris. Han kigger på tjenerens ordreblok, og kan godt se fejlen - men henviser til at det kun er nogle få udvalgte hovedretter dette tilbud gælder. Vi diskuterer stadig roligt, og efter nogle minutter betaler han sur og modvilligt overprisen retur. Efterfølgende kommer så hans store amatøragtige fejl. Han siger til os, at vi aldrig mere er velkommen i hans restaurant! Magen til fræk og tåbelig bemærkning skal man lede længe efter - fra selve ejeren af en restaurant. Selvom maden er okay, er der masser af restauranter i byen i samme kaliber. Så han kan være helt rolig, den betjening er ikke glemt og jeg kunne personligt aldrig finde på at sætte mine ben der igen!
I tirdags var jeg inde på fisk og skaldyr hvor jeg valgte 4 retter fra goumet menuen til 419 kr, og den bedre vin menu til 459 kr. Til forret valgt jeg hummersuppe, til mellemret Hvidløgsgratinerede jomfruhummerhaler, hovedret Tournedos af oksemørbrad og til sidst dessert. Som starter fik jeg hjemme lavet tunmus med salat og perefugt til. Musen smagt ok men var ikke nogen stor smags oplevelse. Mens jeg vente på min forret studerde jeg restaurantens indretning, som var virkelig pæn og man kunne se at de hade tænket over det PH lysestager og lamper, og le creuset vandkander. Når tilbage til maden, min hummer suppe kom, og hvor var den lækker! I suppen var der tigerrejer og små stykker hummer kød i mmh, vinen jeg fik dertil var en Riesling fra Alsace som var ok havde måske forvente lidt mere når hver glas koster over 100 kr i gennemsnit. Jomfruhummerhaleren viste sig at være en meget stor mellemret med masser af jomfruhummerhaler som jeg skulle bruge en hummergafle for at spise, som var svært når man som jeg ikke havde pøvet det før. Vinen var en pinot Gris Reeserve som hade en dejlig smag og passe godt til retten. Da hovedretten kom var jeg spændt på se om de også var gode til at lave kødretter, og det var de. :) Kødet var perfekt stegt og med en dejlig kaftig souce til, tilbehøret bestod af små nye katofler med skind på østershatte bagte perfugter og som prikken over iet en grøn asparges, vin der til var en Amarone Valpolicelia som var en god ledsager til det møre kød. Min dessert var en tallerken med tre forskellige desserter på: En pandekage med flormelis, en bærkompot med vanilje is og en creme brulee, vinen var en port vin som nok var aftens vinoplevelse, den havde en næsten perfekt balance mellem det søde og det sure. Desserten var en af aftens bedste retter kun overgået af suppen.
Resturant Fisk og skaldyr laver rigtig god mad til en rimelig pris når man ser på retternes størrelse og madens høje kvalitet.
Vinmenuen var også god, men jeg blev lidt skuffet over forretsvinen som skulle havde været bedre til den pris (459 kr), og så savnede jeg et større vinkenskab hos tjenerne med hensyn til vinens smage og produktion metoder.
Det skal også med at jeg ikke fik presenteret alle 4 retter når jeg fik dem serveret men det var kun et lille minus på en rigtig god aften med mad og vin på et høj niveau.
Fisk & Skaldyr laver solide og store portioner. Der mangler lidt på finesse og smagssammensætning. Fik f.eks gloende hed tallerken med kammuslinger, kæmpe rejer - og så med jordbær i sovsen? Jeg elsker jordbær, men det passer bare ikke ind i en fiskeret.
Råvarene de bruger er super friske, lokalerne er meget hyggelige, vinkortet er fint.
Det er ikke meget der skal til før jeg ville give 7-8 i karakter, så give den lige en skalle med smagen, anretning og finesse!
Fik rigtig udmærket hellefisk, med chokoladekage og is til dessert forleden aften.
Betjeningen var særdeles høflig og opmærksom, og priserne faktisk ret rimelige - selv om de måske er i den høje ende for Aalborg.
Kan anbefales som et af Aalborgs bedre steder for de som gerne vil have fisk og skaldyr.
Ja, jo.. Fisk og Skaldyr er en blandet fornøjelse. Det er dejligt, at der er restauranter, der kører med fisk og skaldyr, meeen problemet er bare, at de de helst oversteger det. Det er en frygtelig skam for en ellers delikat spise. Der ikke noget nyt under solen, men et anstændigt sted at spise.
4 fra mig, selvom jeg heller ville have set Il Mulino "det gamle" have været i dets orginale lokaler.
Del dine oplevelser og erfaringer med Restaurant Fisk & Skaldyr til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Restaurant Fisk & Skaldyr det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.