Visti Jensen
45 år, Roskilde
Var på Store Børs i august og fik deres 7 retters menu.
Restauranten er delt op så man i den ene halvdel kun kan spise dagens ret og enkelte andre retter som burger og pariserbøf. Hvorfor man kalder den del brasseriet må stå hen i det uvisse?
I den anden del "Gourmet Restauranten" fås en 5 retters øl-menu og en 7 retters tastingmenu ud over a la carte kortet.
Vi valgte hele den 7 retters gourmet menu med vine til - i alt 990,-
Der var mange alternative kombinationer af mad, men få af dem synes at have en dybere mening. Lidt Foie Gras var der også blevet plads til på en af retterne, men det virkede mest som om man troede at det ville hive den samlede oplevelse op på noget der kunne kaldes gourmet.
Det virkede lidt som om man måske ikke helt havde evnerne til at lave denne type mad, men alligevel gav det et skud. Desserten der blev kaldt lakrids creme brulee var geleagtig og decideret uspiselig.
Alt i alt en rodet oplevelse der desværre ikke var pengene værd.
Tjeneren gjorde hvad han kunne og forklarede fint om de tilhørende vine.
Har været på Mumm og fået den lækre årstidsmenu 2 gange. En af Roskildes bedste restauranter. Knapt 1400 for menu og vine synes jeg er lige i overkanten. Ved godt det koster meget mere for tilsvarende i Kbh, men i forhold til de få andre gode steder i Roskilde. Sjove lokaler og indretning, desværre er stolene også mere sjove end komfortable :)
Fremragende restaurant med såvel mad som service og ikke mindst udsigt i top! Jeg vil anbefale at man tager 5 eller alle 7 retter på oplevelsesmenuen. Sjældent har jeg spist så flot og lækker mad som denne. Og så får man 5 retter for 350 kr, (3 for 250) Det er et røverkøb!
Sommer som vinter er der uhindret udsigt over Roskilde Fjord mod byen.
Fantastisk hyggelige kælderlokaler midt i Roskilde. Et af byens bedre spisesteder hvad angår stemning, kvalitet og professionalisme.
Desværre også ret uændret menukort så længe jeg kan huske tilbage. Du krydser af på en seddel hvilken udskæring, hvilken sovs og om du vil have dagens- eller bagt kartoffel. Salatbaren der hører med til alle bøffer er en joke med lidt pastasalat, grøn salat, cherrytomater og fetaost i en skål. Det kunne gøres meget bedre!
Børkortet er suppleret af en dagens fisk og en månedtlig 3 retters, men sidst jeg var der var der også bøf til hovedret på den menu.
Men klart et fint sted hvis man vil have en god bøf uden for meget at tænke over :)