Cafe, Aalborg
Det var så sidste gang på saltlageret. Bestilte fra spisekortet, tigerrejer til forret og rødt oksekød til hovedret. Måske var det en forkert årstid for rejer, hvad ved jeg, de havde i hvertfald glemt dem, dog var der noget optøet slattent salat, overhældt med noget som lignede og smagte som thousand island dressing fra en flaske. Efterfølgende en meget lidt rød steak, faktisk tør og grå sammen med samme slags udvandede halvkolde grøntsager. (kaldet årstidens grøntsager) igen overhældt med den samme ubestemmelige dressing.
Skrev efterfølgende til "restauranten" og gjorde dem opmærksom på at de vist havde et lille problem med kvaliteten. Svaret var at alle kan jo have en dårlig dag. Ja, ok. vil dog anbefale at de ansætter en rigtig kok som selv kan lave mad og dertil tjenere som kender betydningen af ordene service og høflighed.
Jeg har nu været inde og spise på saltlageret et par gange nu, og jeg har aldrig oplevet en dårlig service der inde, de tjenere jeg har haft der inde har altid været utrolig hjælpsommme, søde, rare og høflige.. så de forrige anmeldelser her inde kan jeg over hovedet ikke genkende..
Til maden er der kun en ting at sige den squ kanon..! jeg vil påstå at sige, at Cafe saltlageret har Aalborg´s bedste burger til prisen.!
Maden er der sådan set ikke noget at udsætte på. Men desværre er betjeningen under al kritik. Vi var en eftermiddag fem venner inde for at få en sen frokost. Der var igen, da vi kom ind i restauranten og vi ventede i rigtig lang tid for der endelig kom en rigtig sur udseende tjener ud. Hun viftede med hånden og sagde "i kan sætte jer hvor i vil" derefter gik der 10 minutter inden hun kom igen.
Hun gik igang med at tørre bordet af som vi havde sat os ved - meget demonstrativt?! En fil at vide "flyt dig lige" og endelig tog hun fat i stolen jeg sad på (!) og rykkede den voldsomt til side "altså jeg skal lige til her" set i bakspejlet skulle vi nok være gået - men maden er som sagt god nok
Aalborgs bedste burger er fundet!
250g grillet oksekød (med mulighed for opgradering til 500g)
Bake-off rustik bolle med sprød skorpe.
Løg
Tomat
Syltede agurker
Relish/Chutney med bl.a. hele rosiner.
Tilbehør: Ovnbagte kartofler eller krydrede Pommes Frites. Heinz ketchup og mayo.
Pris: Under 100,-
Det lyder måske nok ret ordinært, men retten er i dette tilfælde yderst veludført. Nærmest perfektion!
Hvor kan man så få fingrene omkring sådan et bæst? Det kan man på Saltlageret i Jomfru Ane Gade. Prøv den. Nu.
Del dine oplevelser og erfaringer med Cafe Saltlageret til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Cafe Saltlageret det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.