Restaurant, Vejby
Det hele var dårligt, fra start til slut - og det værste er, at da vi dagen efter besluttede os for sagligt at klage, så restauranten har mulighed for at rette op på tingene, er chefen så ligeglad med sit eget levebrød at han ikke anser det for vigtigt nok at ringe tilbage før 1 uge efter - Arrogant holdning at have for ens levebrød. Jeg ville helst komme med hele beskrivelsen af dårlig oplevelse, men det er for langt - så her blot stikord:
1. Ikke styr på reservationen. 2. Ikke uddannet personale - arrogant ligeglad leder. 3. Ventede i timer på maden 4. Maggi-pulver sovs på 300 kr's retter 6. Ikke udlærte kokke? dette er et gæt, ud fra dén antagelse, at når en "kok" ikke kan/vil varme en sauce op med den begrundelse at den skiller, så må han ikke være i faget normalt ? (jeg er selv i branchen) 7. Grøntsager var stort set ikke til stede - hvilket må være en fejl, hvis man vil være så "moderne", at man vil påstå at kold klam fed bearnaise sauce er in - Så tror jeg ikke man ved hvad der er "in". 8. ALT for høje priser til kvaliteten - og 300 kr. for en ret, hvor kunden ikke kan få lov til at bestemme at de vil have sovsen varmet? 9. Desserten var brændt på. 10. En sød tjener ved vores bord, dén ros skal hun have - men en ung pige, der ikke kunne sige noget til noget af det... En HELT igennem DÅRLIG oplevelse og ALT for mange penge HÆLDT ud af vinduet at gå på restaurant Søstjernen i Rågeleje!
Besøgte restaurant Søstjernen d. 24 februar, hvor jeg fik den fantastiske skaldyrsbuffet. Nye spændende retter blev ved med at komme ind, tilsidst et stort udvalg af oste, samt en lækker frugtsalat. Betjeningen var i top. Kan stærkt anbefale at besøge restaurant Søstjernen, man går ikke skuffet derfra.
En fantastisk oplevelse, vi var på Søstjernen, den 24. februar 2012, til skaldyrs aften, uha hvor var det godt, der var alt bl.a pilerok vinger, som jeg aldrig har smagt, alt maden var en fantastisk oplevelse. Der kom nye retter ind hele tiden, det er den flotteste skaldyrsbuffe jeg har set. Til slut kom der et ostebord, der bare var sååå dejligt.
Omgivelserne er bare helt i top fantastisk at komme til Søstjernen, der ligger oplyst af fakler. En restaurant der er et besøg værd.
Efter gårsdagens besøg på Restaurant Søstjernen kan jeg kun varmt anbefale at prøve deres skaldyrsbuffet, for aldrig har vi smagt noget så godt. Der var alt hvad hjertet begærede og alt var friskt og hjemmelavet. En fantastisk kok og et utroligt venligt personale. Man følte sit meget velkommen. Vi glæder os til næste gang.
Har lige været på Søstjernen og fået deres klassike winersnitzel og kan kun råde folke til at holde sig langt fra den, det smager som om det er en fabriksfremstillet med alt for tyk panering der bliver fedet og klæ.
Når man så går opmærksom på det får man at vide den er som den skal være, hvis den kostede 49 kr. på motorvejen var det måske som den skulle være men ikke til 199 kr.
Jeg må desværre give Tina Kobberø fuldstændig ret! Vi har kendt og elsket Søstjernen gennem mere end 40 år, og set den udvikle sig fra cafeteria til gourmet-restaurant i top, specielt deres skaldyrs-aftener! Under de forrige ejere, var skaldyrs-menu'en helt i top med tonsvis af spændende, udsøgte retter, man formelig lo af fryd, når man gik derfra, og var [man] heldig, havde man plads til det afsluttende højreb (i dag mørbrad) med cumberland-sauce. Jeg savner de små ufattelig lækre retter som jomfru-hummer grillet i calvados, indbagte specialiteter, coquotter med hummer-sauce, og en altid imødekommende og vidende vært i smoking, der fortalte, når der kom nye spændende retter til buffeten.. Jovist: Betjeningen i dag er meget sød, bestemt, men slet ikke på det niveau, det var engang. Jeg savner formatet, og tilslutter mig 100% T.K.!
Jeg må indrømme at jeg ikke er enig med Tina. Jeg var gæst på Søstjernens Fisk- og skaldyrsbuffet, sidste fredag. Sjælden har jeg set så en flot buffet. Der var hummer i tonsvis, samt alle mulige andre fiske og skaldyrsretter. Maden smagte pragtfuld, vinmenuen var meget flot og ikke kan man klage over betjeningen.
Jeg må også sige at Søstjernen er min yndligs restaurant på Nord Sjælland. Det var ikke første gang og hellere ikke sidste gang som jeg kommer til at spise der. Jeg må også sige for mine parter at aldrig har jeg gået skuffet der fra og det yndige Islandske par, som driver restauranten nu, gør et godt arbejde med at holde Søstjernens standard i top.
Med venlig hilsen Maria L. Nielsen
Jeg forstår ikke frustrationen, omkring en udsøgt buffet på restaurant søstjerne, som jeg selv var vidne til denne her fredag. En varieret buffet med jomfruhummer, Østers, multe, torsk, havtaske og varmrøget ørred blandt andet. Jeg fandt det forfriskende med lidt forandring og glæder mig til at se hvad det udvikler sig til.
søstjernen berømte fiske og skaldysbuffet er død. Vi var deropppe i fredags og gud hvor blev vi skuffede. Den nye ejer når ikke de sidste 20 års buffeter til anklerne. Normalt bliver der serveret ca. 50-60 små lækre fiske- og skaldyrsretter. I fredags blev der serveret laks, tun, rødfisk og almindelige rejer. Hvor var hummerne, de flamberede jomfruhummere rokkevinger i bagepapir. [..] Til en pris på 700 kr. pr kuvert er det det rene bondefangeri. I skulle skamme Jer.
hilsen Tina Kobberø
Del dine oplevelser og erfaringer med Restaurant Søstjernen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Restaurant Søstjernen det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.