Restaurant, Roskilde
Var på snekken i torsdag. Glædede os men blev meget skuffet. Pasta retten med tomat sovs havde ingen smag. Det mindede om en dåse tomater de bare havde blendet. Min trøffel sovs smagte som om den var lavet på vand og intet andet og vor var trøflerne henne. kødet smagte heller ikke af noget. Vil man have pasta retter er det ikke på snekken man skal spise. Vi anbefaler ikke snekken til nogen. Tjeneren var tilgengæld flink.
Vi var på Snekken i weekenden, og nød vores besøg helt enormt. Vi har ellers været der et par gange for nogle år siden, hvor det absolut ikke var værd at skrive hjem om. Men denne gang var der udemærket betjening, og endnu bedre mad! Koncept og udførelse bliver holdt stramt hele vejen. Der var en god stemning og der var travlt, eller sådan virkede det på os. Vi fik nogle af de bedste kammuslinger, vi nogensinde har smagt til forret! Dernæst fulgt godt op med en rødtunge til min kone, som hun roste til skyerne, jeg fik en entrecote som var smør mør, god størrelse og perfekt stegt. Der er absolut intet at sætte på maden, stedet, eller betjeningen! Det lader til Snekken har rystet fordums dårligdom af sig, og rejst sig som fugl phønix! Vi kommer ihvertfald afgjort igen!
Jeg har besøgt Snekken flere gange, og alt at dømme under flere forskellige ejerskaber! Men intet så godt som dette!! Konceptet var virkelig gennemtænkt og veludført! Jeg har aldrig i mit liv fået så god en oksemørbrad, mør, saftig og yderst smagsfuld! Konen og jeg spurgte også efter opskriften på deres speltsalat og de rare og imødekommende kokke gav os den glædeligt - dejligt sted!
Jeg har været på Snekken 3 gange: frokost, sushi take away og middag. Øv øv og øv.
Havde jeg kunne kaste så langt, var frokosten røget i havnen. Kedelige små sandwich på tørt brød, med endnu kedeligere fyld i, salaten bestod af 3 små salatblade. En burger hvor bøffen var meget tæt på at være helt rå, den fik så lige en tur på panden igen, hvilket ikke hjalp meget.
Da jeg hentede sushi, tjekkede jeg heldigvis inden jeg kørte hjem. Hmmm de havde glemt ris til en af retterne samt pinde og soya. Da jeg så kom hjem med det hele, smagte det af fisk, dog ikke på den gode måde hvilket virkeligt er ulækkert.
Middagen scorer heller ikke høje point. Kedeligt og uden den store smag.
Kan under ingen omstændigheder anbefale dette sted. Det er rigtig synd, de ikke gør mere ud af at levere en lækker vare. For lokalerne og beliggenheden fejler ikke noget.
Tirsdag den 26. juli. Frokost - Steaks med hjemmeskårne frits står der på menukortet - og så blev der serveret pappomfrits! De var udgået her til morgen! Kom dog igang... Sommerens øl var man udgået for! Personalet var smilende og venlige men der var ingen korredinering, de flaksede rundt... Bestilling af kaffe - hmm hvor blev kaffen af, vi hørte et andet bord spørge efter for længst bestilt varm drik - der var en til drikkevarene blev der oplyst! Hmmm vi droppede kaffen og bad om regningen - kaffen blev drukket på Prindsen... Tag jer sammen en frokostret til 165 kr. så skal der ikke serveres dumme pomfriter men de håndskårne, der er oplyst på kortet - ellers sæt prisen ned. ÆV.
Fam. Olesen
Jeg vil kraftigt anbefale at man undgår Snekken, med mindre man kun tager derhen for at nyde lidt drikkelse på terrassen. Jeg var, i selskab med 3 andre, på frokostbesøg i juni 2011. Maden var i bedste fald ligegyldig. Der var koldt i restauranten, bestikket var beskidt og måtte udskiftes, men det der tog prisen som den værste oplevelse, var en omgang dampede blåmuslinger, der måtte betegnes som uhumsk og potentielt sundhedsskadelig; rettes lugtede og smagte råddent, hvilket køkkenet måtte bekræfte efter retten var returneret. Jeg finder det ubegribeligt at man tillader at den slags sker. En lakserillette jeg først fik, måtte overdynges med salt og peber for at smage af noget og generelt var al pynt i form af div. salatblade og andet, slatten og halvråddent. Restauranten signalerer med sin indretning høj standard, men undgå maden.
Vi var en flok på ca. 30 personer fra NetDesign, til Sushi aften på Snekken.
Deres mad bestod af virkelig gode råvare der var godt tilberedt. Men de skal lære at lave fastere ris og mindre ruller.
Smagen var dog super god, så jeg har intet problem med at anbefale Snekken til Sushi elskere!
Fredag d. 27/2 havde vi et super fint arrangement på Snekken, hvor de havde arrangeret en japansk-aften for os.
Snekkens personale tog godt imod os og bød på en velkomstdrink bestående af øl, sake. Efter en introduktion til japansk mad og lidt om kulturen, blev der serveret en forret bestående af smagsprøver på typiske varme japanske retter fx paneret koteletter, marineret svinekød, kyllingeboller med mere.
Derefter blev der sat diverse starters på Snekkens rullende sushibord også kaldet ”kaiten sushi", som er sushi serveret på transportbånd ("kaiten" betyder at køre rundt), hvorfra gæsten tager det, han eller hun nu vil. Bl.a. blev der på transportbåndet placeret Misosuppe, Edamame bønner og Wasabi ærter. Hertil blev serveret diverse øl, vin eller vand.
Der blev løbende placeret nye varianter af sushien på bordet såsom Nigiri med laks, futo/store maki med advocado, krabbe og agurk, hoso/små maki med tun og mange mange andre spændende varianter.
Til sidst i forløbet blev der også stillet andet end sushi på det rullende transportbånd. Bl.a. blev der nu serveret yakitori sticks (grillede spyd). Særligt eftertragtet var kyllingeboller med teriyakisauce, og kyllingebryst med spicy sauce.
Alt i alt en meget fin oplevelse, og alle gik ud af døren med et smil og positive ord om maden, betjeningen og stedet som helhed.
Vi var nede at spise på restaurt snekken sidste år ved omkring Juli.
Så disse to andre bedømmelser og blev helt forbavset, så tænkte jeg ville informere om mit besøg.
Da vi ankom blev vi fint taget imod, og fik at vide at der var meget travlt denne aften p.g.a sygdom.
Vi fik hurtigt et bord og bestilte begge asparges med fjordrejer, og rødspætte til hovedret. Vi spurgte tjeneren hvilken anbefaling han kunne give m.h.t vin, vi fik en lang og meget proffesionel begrundelse på trods af hans unge alder. Dog ventede vi lidt lang tid på hovedretten, men dette var vi også blevet informeret om.
Maden var fortrinelig, tjeneren yderst charmerende og proffesionel.
Kan kun anbefale det til andre.
Vi var et firma på 30 som prøvede Snekkens Vikinge-koncept og sjældent har man fået så ringe mad - serveret på hørduge og indtaget med træskeer. En elendig buffet med mad uden smag ad dårlige råvarer tilberedt uden kærlighed.
Det er muligt at man kan slippe afsted med dette til japanske turister uden smagsreferencer og som kun kommer denne ene gang.
Ligesom os - vi kommer heller ikke igen.
Lørdag d. 19. januar 2008 var jeg med en bekendt på restaurant Snekken i Roskilde lystbådehavn til en frokost for 2.
Jeg spurgte tjeneren hvad deres 'Frokosttallerken med 4 delikatesser' til 148,- kr. bestod af. Det lød vældig fint, det hans sagde. Det var bl.a. laksetatar, noget med torsk, noget steak og noget ost. Og som en bonus en 5. og gratis ting, artiskok i filodej.
Jeg spurgte om jeg kunne få udskiftet osten med sild, da jeg ikke spiser ost. Og hvis det betød en fordyrelse ville jeg gerne betale prisforskellen.
Til det sagde han, at osten var mild. Han spurgte ikke om det gjorde nogen forskel for mig, men sagde det blot. Øhh ... jeg spiser stadig ikke ost, tænkte jeg. Hvorfor skal jeg have serveret noget og betale for noget som jeg ikke spiser. Vi forhandlede lidt og han ville spørge i køkkenet.
Køkkenet gik med til det, viste det sig. Jeg ville have fundet det meget mere professionelt, hvis restauratørerne instruerer tjenerne om, at de altid kan sige 'ja' til en ombytning, hvis den er rimelig.
Ind kom min mad - sikke en skuffelse. Men jeg orkede ikke at tage debatten med tjeneren, som ellers virkede flink nok.
Silden var karrysild, 2 stykker helt nøgne, uden løg, uden dild eller capers. Enten var det en købesild eller også smagte den bare sådan. Den rakte til et ½ stykke rugbrød. Fisketingene var størrelsesmæssigt hvad der kunne ligge på en stor spiseske og smagte ikke af ret meget. Jeg er 181 cm høj og vejer 84 kg. Jeg skal altså have noget mad med noget vægt i. Steaken var stegt således på panden, at den var rå indvendig og så skåret tværs igennem. Så jeg fik en 'over' eller en 'under' og en anden gæst det modsatte. Fair nok, men selv om jeg godt kan lide rødt kød, så var det ikke er rar oplevelse at spise råt kød, på den måde. Der var ingen garniture til kødet. Så udvalget var brød, hvidt eller rugbrød, salt og peber.
Jeg overvejede flere gange at sige det til tjeneren, men min fornemmelse var, at jeg ikke ville føle mig taget imod af ham.
Min ledsager fik en Club Sandwich til 94,- kr. Kyllingebrystet var tørt og kedeligt. Karrydressingen manglede efter vores smag både salt, kant og karakter. Den var simpelthen kedelig. En teenager med interesse for mad, kunne gøre det meget bedre. Min ledsager var også meget skuffet og orkede ikke at bryde stemingen imellem os for at klage.
Jeg gik sulten derfra og spise 4 halve stykker rugbrød hjemme, for at blive mæt.
De 3 stjerner er for beliggenheden, nede i havnen. For indretningen og for tjenerens imødekommenhed m.h.t. silde-bytningen.
Del dine oplevelser og erfaringer med Snekken til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Snekken det rette omdømme.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.